Σώστε την ελπίδα...

Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια... που έχουν την ανάγκη της συμπαράστασης. Άνθρωποι που απλά υποφέρουν. βοηθήστε αυτά τα chain mail που κυκλοφορούν να διαδοθούν, ποιο αποτελεσματικά και ποιο έγκυρα.
Στο Email Paladinheart83@hotmail.com μπορείτε να στείλετε το Email με το μήνυμα που σας ήρθε, απλα προσπαθήστε να μάθετε την ημερομηνία αποστολής, (είναι πολύ σημαντικό).
Ίσως καταφέρουμε κάποια στιγμή να δώσουμε την ελπίδα σε έναν άνθρωπο, και τότε, ισως τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΜΟΠΟΥΛΟΥ


Η Χριστίνα Κυριμοπούλου είναι έγκλειστη εδώ και πέντεμιση χρόνια στις φυλακές ανηλίκων στον Ελαιώνα, για γελοια αδικήματα που είχε διαπράξει 13-14 ετών(μικροκλοπες σε μαγαζια,τροφιμα κτλ,οπως και για μια ληστεια σε ηλικιωμενη για την οποια δεν αναγνωριστηκε ποτε ως συνεργος!).
Έχει κάνει επανειλημμένα απόπειρες αυτοκτονίας ενώ της χορηγούνται τα ιδια φάρμακα απο το 2003,οποτε και εξεταστηκε στο Νταου ,χωρίς να βρίσκεται κάτω από την εποπτεία ψυχιάτρου.Το κοριτσι βρισκεται σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση,προκαλωντας διαρκεις αυτοτραυματισμους στον εαυτο της με πολυ σφοδρο τροπο.Χρειαζεται αμεση φροντιδα και παρακολουθηση απο ειδικευμενο προσωπικο,οχι μονο λογω των προβληματων που της εχει προκαλεσει ο εγκλεισμος, αλλα και η τοξικομανια.Η δικηγορος της,κα Χρυσα Πετσιμερη,προκρινει την αμεση μεταφορα της σε νοσοκομειο ή κεντρο αποτοξινωσης,προς αποφυγη του μοιραιου.

Θα πρεπει να σημειωθει οτι το κοριτσι,τσιγγανα στην καταγωγη, στερειται σταθερου οικογενειακου περιβαλλοντος αρα χρειαζεται ακομα εντονοτερα την συμπαρασταση μας ωστε οχι μονο να γλιτωσει τον κινδυνο αλλα να μπορεσει να σταθει στα ποδια της.

Φυσικα κ η περιπτωση της Χριστινας ειναι μια απο τις χιλιαδες περιπτωσεις που η αναλγησια του κρατους και της κοινωνιας στελνει τα μικρα παιδια μεσα στις φυλακες για πραξεις που συνηθως σχετιζονται με τον τροπο ζωης που η ιδια τα εχει αναγκασει να ζουν.Ισως για καποιους η λυση στο προβλημα της Χριστινας να ναι η κοινωνικη αλλαγη,αλλα αυτο δε μας δινει το αλλοθι να μην δραστηριοποιηθουμε με καθε τροπο τωρα που το κοριτσι βρισκεται σε κινδυνο .

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
στο Facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=77364339616#/group.php?gid=77364339616

επιπλέον λεπτομέριες για το θέμα:

12/4/2009

Επιτελους μιλησα με τη δικηγορο και εχω πολλα νεα.

Καταρχην τα πρακτικα.

Ο μονος ασφαλης τροπος για να στειλουμε χρηματα ειναι η ταχυδρομικη επιταγη στο ονομα της Χριστινας.
Χριστινα Κυριμοπουλου
Γυναικειες Φυλακες Ελαιωνα Θηβας
Θηβα

Οποιος θελει να στειλει ρουχα,η μικρη ειναι μετριου υψους,γυρω στο 160+ και προσφατα ζυγιζει γυρω στα 55 κιλα γιατι δεν πολυτρωει...Οποτε να χουμε στο μυαλο μας μια μικρωκαμωμενη εφηβη.

Οποιος ενδιαφερεται να κανει μια βολτα μεχρι τις φυλακες-δεν ειναι μακρια,με το αμαξι 50 λεπτα-να χει υποψιν οτι μπορει να μην τον αφησουν να τη δει επειδη δεν ειμαστε συγγενεις α' βαθμου.Επειδη ομως η μικρη δεν εχει κανενα επισκεπτηριο περαν της δικηγορου της,αν επιμεινουμε θα μας αφησουν να τη δουμε.

Παραθετω τα τηλεφωνα της γραμματειας και του Αρχιφυλακα για ενημερωση περι επισκεπτηριου(δεν ειναι σταθερα τα επισκεπτηρια γ αυτο δεν τα γραφω)

22620-73030,-89803,-89810

Αρχιφυλακας:22620-89834

Η γνωμη μου ειναι οτι ακομα κ να μη μας αφησουν να τη δουμε,ειναι πολυ ωραιο να παμε γιατι ολοι εκει θεωρουν οτι η Χριστινα ειναι μονη γ αυτο κ δε δινουν δεκαρα να τη φροντισουν!Καιρος να τους κανουμε μια εκπληξη κ να τους δειξουμε οτι η Χριστινα τελικα δεν ειναι καθολου μονη!!!Επισης,θα ναι πολυ μεγαλο ελιξηριο ελπιδας κ για το ιδιο το κοριτσι,απλα να το μαθει!Η δικηγορος μου ειπε οτι το κοριτσι κανει τρελη χαρα οποτε παει να τη δει,τη βγαζει απο τη μοναξια της ,κ χαιρεται τοσο που μπαινει στη διαδικασια να βαφτει,να στολιστει,ναπεριποιηθει γενικα τον εαυτο της!

Δεδομενου οτι η κοπελα δεν ξερει να διαβαζει,αν θελετε να της στειλετε καποιο γραμμα προσωπικο ή καποιο βιβλιο,καλυτερα να ναι κατι με χρωμα,μια καρτα,ή ενα βιβλιο με ζωγραφιες.Θα χαρει παρα παρα πολυ,μη θεωρησετε οτι ειναι κατι χαμενο!

Και κατι αλλο.Η Χριστινα ειναι μια κοπελα που στερηθηκε παιδικοτητα και εφηβεια.Παρ ολα αυτα καποιες κινησεις,οπως η ορεξη να περιποιηθει τον εαυτο της,δειχνει οτι αυτα τα σκουληκια οι ανθρωποφυλακες,δεν της εφαγαν ολη την ορεξη για ζωη!Ας την κανουμε λοιπον να νιωσει κ να χαρει σαν κοριστι της ηλικιας της στελνοντας καποια καλλυντικα,μπιχλιμπιδακια,
ειδη περιποποισης,οτιδηποτε τελοσπαντων κανει ολες τις 19χρονες να χαιρονται και να ανεβαινουν ηθικα!

Τελος,για οποον διατιθεται να στειλει ενα πακετο,δεν υπαρχει αναγκη μονο για ρουχα,αλλα και για ειδη υγιεινης και καθημερινης χρησης.Δε νομιζω οτι στα κολαστηρια του εγκλεισμου θα εχουν κ μεγαλη σκασιλα για τη στοματικη υγιεινη των κρατουμενων!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ.ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΛΟΓΩ ΜΟΝΑΞΙΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ!Κ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ,ΜΙΑ ''ΥΠΕΥΘΥΝΗ'' ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΛΕΕΙ,ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!

πηγή: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Countless teenage parties have been spiced up by this funny little game, and countless adolescent
    mischiefs have amused millions of young people.

    They are no different than us, as people who are loved
    and cherished by thier families. Aside from making your self blissful you
    also carry others to be comfortable too.

    Feel free to surf to my web-site: very funny pictures and quotes

    ΑπάντησηΔιαγραφή